•Parkeren Pleintje Heikant•Earth Hour•Vacatures groendienst•Omnisportkamp paasvakantie•Haafkoopdag

Parkeren Pleintje Heikant
In 2009 werd het Pleintje Heikant heraangelegd. Om het nieuwe karakter van het plein optimaal te bewaren, vroegen wij u om enkel te parkeren in de speciale parkeervakken aan de Molenstraat.
 
Wij merken echter dat heel wat automobilisten het parkeerverbod negeren. Dit veroorzaakt een gevaarlijke verkeerssituatie voor onze voetgangers en fietsers. Daarom vragen wij u opnieuw om het parkeerverbod in acht te nemen en enkel te parkeren op de hiervoor aangelegde parkeervakken. Op de website kan u een plannetjebekijken van de verkeerssituatie. De probleemzones hebben we voor u gemarkeerd.
 
De politie zal de komende weken starten met een verhoogde controle ter hoogte van Pleintje Heikant.
 
Bedankt voor uw medewerking.
 
 
Earth Hour
Op 31 maart 2012 is het weer Earth Hour, de grootste actie voor het klimaat ter wereld. Met Earth Hour wil WWF de wereld aanzetten tot actie in de strijd tegen de klimaatverandering.
 
Dit jaar roept WWF iedereen op om over te schakelen naar groene energie. Het is immers een van de belangrijkste manieren om onze CO2-uitstoot te verlagen. Dankzij de vrijmaking van de energiemarkt kan iedereen vandaag zelf zijn of haar keuze maken. WWF wil u helpen bij de overstap naar groene energie.
 
Dooft u op 31 maart om 20u30 ook een uurtje uw lichten? Wil u overschakelen naar groene energie? Op de website van WWF kan u zich aanmelden en kan u de deelnemers op het grondplannetje bekijken. Zet u Vorselaar mee op de kaart?
 
 
Vacatures groendienst
Het gemeentebestuur van Vorselaar is op zoek naar:
 
7 Technische beambten voor de groendienst (M/V):
- 4 contracten van bepaalde duur voor 6 maanden
- 3 contracten van bepaalde duur voor 4 maanden
 
Vorselaar een toffe plek om te werken?  Absoluut. Klein, maar met een enorme ambitie. Kom uw talenten ontplooien in een rustige, maar stimulerende omgeving. Bekijk snel hierde voorwaarden en functieomschrijving, of neem contact op met de personeelsdienst.
 
Sollicitaties moeten binnen zijn vóór 30 maart 2012.
 
> Info: 014 50 71 02, personeel@vorselaar.be
 
 
Omnisportkamp paasvakantie
Van dinsdag 3 april tot donderdag 5 april 2012 kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar deelnemen aan het Omnisportkamp. We lopen, springen, dribbelen, dansen, turnen, trekken, duwen, … en beleven een fikse portie plezier!
 
Het sportkamp vindt plaats op sportcentrum ‘De Dreef’ (Oostakkker 1) telkens van 9u tot 16u. We voorzien voor– en naopvang van 8u30 tot 16u30. 
 
Deelnemen kost € 30 per persoon (voor het 2de en volgende kinderen van eenzelfde gezin bedraagt de kostprijs € 27 per persoon).
 
Inschrijven kan tot zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Na inschrijving ontvangt u een brief met alle noodzakelijke informatie.
 
> Info en inschrijvingen: sport@vorselaar.be, 014 50 71 13
 
Haafkoopdag
De Landelijke Gilde Vorselaar organiseert op 31 maart de Haafkoopdag. Landbouwmaterialen en andere goederen in goede staat worden per opbod verkocht. Het reglementkan u bekijken op de website van De Landelijke Gilde Vorselaar.
 
Het programma:
- 9u30-11u: materiaal leveren, nummeren en oplijsten
- 12u30: bezichtiging van de loten
- 13u30: start van de verkoop per opbod met roeper.
 
U bent van harte welkom bij Swa Van de Vel (Sassenhout 14) vanaf 9u30.